Tuesday, June 28, 2011

Puncak with AcousticIPA3

Last week we went to Villa JJ at Puncak to have relaxing days after final exam and before received final report. We went from school 7am and arrived about 8am and lucky for us there was no traffic jam, thanks god

We played jumping rope, soccer, cing benteng, hide and seek, etc. We had barbeque night, the grilled chicken was totally yummy. After that we had bond fire while announced class reward and I got The Pelor Award wkwkwk which is the sleepy in the class. Yaa I realized sometimes I got slept in the class and while Jogjakarta trip I always sleep while every body was awake, until there was a photo of my class that there was no me in the picture because I slept hehe.

It was a great trip, we cooked, watching movies, cleaning and playing together after a tiring days before.
Thanksyou for XI science 3..
And thanks god we are XII science 3 (ɔ˘˘(˘˘c) 

Arrived at Cilember

BBQ night

playing jumping rope

 Rana & Jordan Birthday

 @nishanrl

Friday, June 24, 2011

I Feel Preety Unpreety - Diana Argon ft.Lea Michele


video
I wish I could tie you up in my shoes
Make you feel unpretty too
I was told I was beautiful
But what does that mean to you
Look into the mirror who’s inside there
The one with the long hair
Same old me again today

My outsides are cool
My insides are blue
Everytime I think I’m through
It’s because of you
I’ve tried different ways
But it’s all the same
At the end of the day
I have myself to blame
I’m just trippin’

You can buy your hair if it won’t grow
You can fix your nose if he says so
You can buy all the make-up that M.A.C. can make
But if you can’t look inside you
Find out who am I to
Be in a position to make me feel so damn unpretty

I feel pretty
Oh so pretty
I feel pretty and witty and bright

Never insecure until I met you
Now I’m being stupid
I used to be so cute to me
Just a little bit skinny
Why do I look to all these things
To keep you happy
Maybe get rid of you
And then I’ll get back to me (hey)

My outsides look cool
My insides are blue
Everytime I think I’m through
It’s because of you
I’ve tried different ways
But it’s all the same
At the end of the day
I have myself to blame
Keep on trippin’

You can buy your hair if it won’t grow
You can fix your nose if he says so
You can buy all the make-up that M.A.C. can make
But if you can’t look inside you
Find out who am I to
Be in a position to make me feel so damn unpretty

I feel pretty
Oh so pretty
I feel pretty and witty and bright
And I pity
Any girl who isn't me tonight

Oh oh oh oh oh (Tonight)
Oh oh oh oh oh
Oh oh oh oh oh (Tonight)
Oh oh oh oh oh
Oh oh oh oh oh (Tonight)
Oh oh oh oh oh

I feel pretty (You can buy your hair if it won’t grow)
Oh so pretty (You can fix your nose if he says so)
I feel pretty and witty and bright (You can buy all the make-up that M.A.C. can make)
But if you can’t look inside you
Find out who am I to
Be in a position to make me feel so damn unpretty

I feel pretty
But unpretty

Tuesday, June 21, 2011

Early Holiday

Last 3days I spent my early holiday at my grandma's house in Jakarta. Saturday afternoon we went by car and I tried to drove the car again,and maybe I wasn't lucky that day because there were traffic jam on the free way so it took 2hours from Bogor to Jakarta. At the 1st night I didn't do anything just ate, watched tv, and slept because my closest cousin, Aya wasnt came yet. She went to 2AM and Miss A (korean artist) at Istora Senayan but in the morning she already at my grandma's house, she came home late.

The next morning, thanks god it was Monday! haha my brother Aufar, my cousins, and I joined Car Free Day (CFD) in Jakarta. We rode our bicycle from grandma's house until Bundaran HI after that we too a rest at 7eleven Grand Indonesia and went back home. It was tried but fun \(▿‾\)(_o_) (/▿‾)/  

at Bundaran HI

After got home from CFD, I took shower and went to Pekan Raya Jakarta (PRJ) and it was so crowded there. There food, car, clothes, bicycle, phone operator stand with big sale. At PRJ finaly I tried my first Kerak Telor hahaha it's a traditional food from betawi Jakarta, it's yummy but a little dry because we ate it without sauce but with serundeng.
at Fiesta Stand
we found siomay pink stand that nowadays many people talk about

Because it's so hot and we started to get tried ,we decided to went home. After we had lunch and pray dzuhur, my cousins and I (my brother came too) Blok M Plaza to watch TARIX JABRIX 3

That day just felt like no end, at night Aya, Kadek, Aufar and I had night ride to 7eleven Senayan City. We ate a lot at 7eleven so I think after ridding a bike doesn't mean anything to my body hahaha
Dewa Made Mahendra or you can called him Kadek

Me and Aya at Bunderan Senayan
at 7eleven Senayan

We got back home late so we should got sleep early because at Monday Aya, Kadek and I will have a job in a International Conference at Hotel Borobudur. Aya and my job is to be registration girl. We took name list from the participants in that conference, distribute the conference certificate, etc. At the morning was a totally chaos because we hadn't given briefing, just a little instruction but in the end it started run smoothly. The bad part was the hotel was so cold it made me freezing and I got to the bathroom more then 5times maybe, my stomach was sick, and I couldn't come to vice president place. The good part I met minister for women's empowerment.

To finished that day we went to Magnum Cafe in Grand Indonesia. It was great to ended a tiring day with a stick of ice cream, yummy(˘˘) 

my order :9
at Magnum Cafe

Apperently ice cream wasn't enough because we were so hungry, then we bought sate padang Ajo Ramos in Santa near my grandma's house.

It's been a great weekebd with my father birthday at Sunday 19th July, thankyouu so much kiss and hug for my family('')('')

@nishanrl  

Thursday, June 16, 2011

Wednesday Night

It was tuesday in the night and my next door neighbor came to my house for talking and gossiping around. We also took some pictures in my room..
 Sasti and I
 Annisha Nurilla
 Sastiafani Nindya Ramadhani
 I'm so beautiful wkwk

And now it's 4.15am (16/06/11) I woke up with my mom to see eclipes but apperently the sky is cloudy from my house so I can see it. Well maybe another time ;)

♥ @nishanrl

Saturday, June 11, 2011

a Jar of Heart - Christina Perry

I heard this song at first when I watched Glee season 2 : Prom Night sang by Rachel Berry
It's good song, take a look the lyrics


i know i can’t take one more step towards you
cause all thats waiting is regret
don’t you know i’m not your ghost anymore
you lost the love i loved the most


i learned to live, half alive
and now you want me one more time

who do you think you are?
runnin’ ’round leaving scars
collecting a jar of hearts
tearing love apart
you’re gonna catch a cold
from the ice inside your soul
don’t come back for me
who do you think you are?


i hear you’re asking all around
if i am anywhere to be found
but i have grown too strong
to ever fall back in your arms

ive learned to live, half alive
and now you want me one more time

who do you think you are?
runnin’ ’round leaving scars
collecting a jar of hearts
and tearing love apart
you’re gonna catch a cold
from the ice inside your soul
don’t come back for me
who do you think you are?

it took so long just to feel alright
remember how to put back the light in my eyes
i wish i had missed the first time that we kissed
cause you broke all your promises
and now you’re back
you don’t get to get me back

who do you think you are?
running around leaving scars
collecting a jar of hearts
and tearing love apart
you’re gonna catch a cold
from the ice inside your soul
so don’t come back for me
dont come back at all

who do you think you are?
who do you think you are?
who do you think you are?


♥ @nishanrl

Stop Motion

FINALLY UKK IS OVER! YEAY!
(Ujian Kenaikan Kelas a.k.a school final exam)

I'm so exited to got out from room 4 and get my self free from that exam haha \(▿‾\)(_o_) (/▿‾)/   and now I'm just hopping that the scores will be great and I shouldn't have remedial. I had this exam for a week from 3rd - 10th June 2011. It begun with mathematic and PAI, ended with English. But after these whole exam who said it's over? not in my school haha we still have a bunch of tasks. One of those is the art tasks, we should make a videoclip and arrangement the song. My group choose Projecy Pop song - Ingatlah Hari Ini and the vodeoclip will be like a stop motion video, so we collect some photos that will make a moving picture if we pass it fast.

My stop motion eating Gado-gado at canteen

Hope this our project will be good and I'll put it in my blog hehe
♥ @nishanrl

Friday, June 3, 2011

X, Y, Z and Me!

1. Ma Famille


Berawal dengan ketemunya ayah sama bunda pas masih muda, setelah 3 tahun pacaran trus nikah 2 tahun kemudian lahirlah gue. Awalnya bonyok gue mkir gue bkal laki-laki trs udah siapin nama Aufar (yang akhirnya jd nama ade gue) tp ternyata lahirnya ce haha terus dikasih namalah gue Annisha Nurilla yang sebenernya Annisha itu ada singkatannya (Anak Nuning Ismunandar Harjono Amsar) tumpah ruah semua nama bonyok gue sama eyang kakek gue haha. Ngga lama setelah gue lahir, lahir sepupu gue yg jd temen deket gue juga haha Desak Putu Syarafina Kusumawarnadi a.k.a Aya

Pas umur gue udah 1 tahunan gue sama ayah bundoo pindah k Jakarta trs lahir ade gue Aufar Rizqi, and it's a complete a boy and girl for my mom and dad. Tapi mah yaaa namanya saudara pasti ada brntem2nya ampe sekarang tp kayanya ade gue bkal SMA d boarding sepi deh gue d rumah ̩̩̩̩̩̩ƪ

colek-colek ade gue pas pulang dr RS


My Family at Masjid Nabawi, Madinah
Setelah itu lahirlah peranakan sepupu gue yang lain ada Dewa Mahendra (gue gtau nama pnjangnya), Alvin Rizqi Adhipradana, Aldi Maheswara Wisnuwardhana



and the newest baby Arjuna Rizqi Daniswara.....
Keluarga gue senengnya makan dan jalan-jalan jdnya dimana kita bertemu intinya makan hahaha. Eyang gue jagonya masak mulai dr salad(yg dressingnya beda sama salah lain), macaroni panggang, semur lidah, cake, lasagna, pie ayam, dan makanan lain yg belom gue coba (soalnya pada sering minta dimasikn itu mulu) dan alhamdulillah gue mulai mengikuti jejak eyang gue buat masak memasak hehe. I    my family no matter what, mreka selalu support gue walaupun kadang mreka semua tegas but over all we are a great big family that love each other :)

2. Kindergarten and Elementry school

selama TK sampe SD gue gapernah sekolah yg 1 tingkat d satu skolah. Playgorup & TK A d TK Haneka trs karena kejauhan akhirnya gue pindah k TK Asri deket rumah. Lulus TK nyokap gue bingung mau mskin gue k sekolah mana akhirnya gue masuk SD Bina Insani tp cmn nyampe kelas 2 trs pindah lg k SD Madania  

3. SMPIT Ummul Quro

Pulang dr ortu haji mreka pengen gue pake krudung, alhasil gue dmsukin k skolah islam terpadu dan dr situ gue mulai make krudung sampe sekarang dan slamanya amien. Di skolah ini jga gue akhirnya bisa 1 tingkat d 1 skolah hahaha. Gue Ummul Quro angkatan 5, mngkin karena kelas cewe sama cowo dipisah jdnya kita satu angkatan ga terlalu deket tp satu sama lain tetep temenan baik. Gurunya baik, kadanga terlalu baik tp kadang bkin kesel jga (ampun buu). Mereka mau denger muridnya, ngajarin agama dengan baik, klo gue ga ngerti dan gue nnya trs mau gmn mreka bakal jawab, guru gue ada yg sangking baiknya gue sama temen gue ijin tidur d kelas boleh hahaha. Tapi disisi lain yaa namanya anak smp pacaran itu hal yg pgn tau dan rasain, tp klo d skolah ini jgn nympe ketauan aja deh klo ga lo bkal dpanggil dan berlanjut panjaaaaaaaaaaaang. Semua hal ada sisi baik dan kurangnya tapi seneng ko pernah skolah disini ada banyak hal yg gue temuin yg mungkin blm tentu gue dapetin diluar sana :)

4. 7D, 8D, 9D

Kelas dan temen kelas gue ga pernah berubah dr kelas 7 nyampe kelas 9. Kelas D seruuu bgt anaknya rame, krna kelas cewe di kelas ngoceh mulu, keketawaan, gosip haha, klo lg insyaf yaa blajar tp abis itu main UNO, jalan2 bareng, dll. Mulai dr yang pinter bgt ampe yang jarang bgt ngbrol sama skali di kelas ada aja di kelas ini, tp kadang itu semua yg bkin kangen :D

5. My Girls
Temen-temen deket gue pas SMP sampe sekarang (dr kanan: Syadza Nadhir Raihan(Nala), Nur Rahmah Fadilah S.(Ama), gue, Dellarosa Fatimzahra and Inas Rana Faizah). Gatau dr mana awal deketnya, kayanya dr skandal s Ama keceplosan teriakin kaka kelas "Iteeem!!!" ampe kaka kelas marah trs dipanggil guru BK hahahaha mulai dr situ sering ngbrol, ke kantin bareng, jalan-jalan, telfon-telfonan nyampe berjam-jam, we're here for each other, brcanda and it's cool we're still friends till now ˘)ε˘`)    

6. Sasti & Elin

Alhamdulillah gue punya tetangga yg baik bgt disekitar gue, dulu pada suka main bareng, main monopoli pulang sholat subuh pas jaman-jamannya bulan puasa, main basket di depan atau main true or dare ampe ada gosip pada ngegebet. Tapi sekarang udah pada kuliah dan nyebar akhirnya nyisa beberapa(kaya apa tau??) dan dr semuanya yg paling deket sama gue Sasti sama Elin. Sama sasti rumah tinggal koprol sekali nyebrang nyampe deh rumah dia klo Elin rada jauhan dikit. Udah sekitar 10tahun lebih tetanggaan haha jd rumah satu sama lain udh brasa rumah sendiri. Klo malem-malem lg badmood ataun mau crita tinggal nyebrang atau nelfon dan bete gue ilang deh :D

7. SMA Negeri 3 Bogor

Lulus SMP! alhamdulillah dan target gue ma msuk smanti tp nyokap gasetuju pgen gue msk SMA6. Akhirnya pas hr tes gue tinggal mlih naik angkot mana buat tes gue tetep mau msk smanti akhirnya tes deh, stelah bbrp tes akhirnya gue lulus. Senengnya bgt pas akhirnya lulus soalnya peminatnya lumayan, gue lngsung nelfon bokap yg lg dinas di luar abs malem-malem liat d internet pengumumannya, teriak-teriak kesenengan..
Gue :" Ayaaaaaaaaaaaaaah!! keterima di smanti dooooong!! kyaaaaa!!"
Bokap :"Alhamdulillah gtu dong!!"(bokap gue sambil keketawaan, pdhal dia lg mkan sama temennya)

Awalnya seneng bgt pas masuk smanti pas masuk ternyata tugasnya ko banyak ya? sman smanti.... ckckckc.... tp gmn jga mah alhamdulillah skolah disini hehe

8. SPEAKER (X-4 SMAN3 2009/2010)

Pertama kali masuk kelas masih pada diem-dieman tapi ujungnya mah boro-boro pendiem ternyata rame bgt hahaha walaupun di kelas ini hampir semuanya pake krudung dan cmn bbrpa yg ngga tetep aja rame dan berkesan pernah sekelas sama mreka ~ ( ˘ з˘ )~ 
9. ACOUSTIC (XI IPA 3 2010/2011)
ACOUSTIC (Amazing Children of Unique Science Three International Class) - love each other like brothers like sisters - Madame Ratna - SMA Negeri 3 Bogor"

reed more on my other post - @acousticIPA3

10. OSIS MPK SMA Negeri 3
Awalnya kenapa gue mau msuk OSIS soalnya dr SMP gue mau msk OSIS tp blm ada usaha buat msk akhirnya pas SMA gue coba msuk OSIS. Setelah beberapa wawancara, tes sama LDK I'm officialy one of the member. Di tahun pertama gue anggotan sekbid 4 krna pas tes gue bilangnya suka hal-hal sosial jd kayanya gue dimasukinlah k sekbid itu dan alhmdulillah skrng dksh kepercayaan jd sekretasris 1. Ada bbrp acara rutin yg diadain kaya expo, 17-an, Study Banding, MOS, (newest) Doa bersama sblum UN & PKS.


11. PC-PMR SMAN3 Bogor

Peer Counselor and Palang Merah Remaja yang sekarang ekskulnya digabung karena bbrp tahun yg lalu sempet mati suri dan akhirnya mulai dibangun lg. Sebenarnya seruu karena disini kita blajar ttg gmn cara dengerin temen cerita pkonya yg hbungannya ttg psikolog sama kesehatan cmn kadang ada bbrp hambatan buat ngisi materi kita bingung hehe. Tapi disisi lain gue nemu temen-temen yg enak bgt buat cerita, mau sama ade kelas atau kaka kelas disini kita cerita ttg bnyk hal ga canggung gmna gmana hehe kdang kita bkn FGD (Forum Gosip Darurat) haha atau bneran FGB yg ngmngn ttg psikologis sama kesehatan. Semoga suatu hari kita bisa jd org yg berguna bagi orang lain, amien  
*msh ngobok-ngobok foto-foto pc pmr, coming soon hehe*
w/ Teh Luna at Garage Sale

12. Saras, Fini and Ka Haifa
Awalya dr gue sama Saras deket dr SMP nyampe sekarang trs tiba-tiba jd deket sama Fini jd suka cerita-cerita sama foto-foto bareng. Ka haifa itu sepupu temen gue yg dikenalin sama temen gue itu sendiri awalnya tau dari FB sampe akhirnya kita kopdar pas jalan-jalan ke Bandung, soalnya rumah ka Haifa di Bandung hehe trs gue dksh surprise sama mreka(soalnya wktu itu 1 hari sebelum ultah gue) haha xoxo love you girls   

 at my house
Bandung, 13 Mei 2010

13. MY DREAMS


Impian jangka pendek ini lulus SMA nilainya bagus, klo bisa SNPTN undangan masuk UI amien jurusan psikolog (tp denger-denger IPA gabsa msk psikolog emg iya ya?) klo ga psikolog. Mau ikut tes minat bkat dulu ntr d UI tnggl 26 mngkin ada yg lebih baik dan semoga diberikan yg lebih baik (amien ya اللّهُ ). karena lg seneng bkin cupcakes dan nyokap jga suka bkin kue pgn deh pnya toko kue, find someone that best for me,and great family(oh god gue mkir kejauhan ga sih? haha). Bisa jadi orang sukses, banggain ortu, bermanfaat buat org lain daaan bahagia dunia akhirat, AMIEN ƪ˘)ʃ˘)ʃ 
That's all for now about me and might be you're part of it :)
xo   @nishanrl
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...